Asbestipurkutyöt Vantaalla

Gles Oy:n asbestipurkutyöt on täyttä huolellisuutta | Vantaa

Teemme asbestipurkutöitä Vantaalla ja muualla Uudellamaalla. Jätä tarjous asbestipurkutöistä! Otamme yhteyttä mahdollisimman pian hyvällä suunnitelmalla ja tarjouksella.

Teemme asbestipurkuja kaikenlaisissa kohteissa niin yritys- kuin yksityisasiakkaille sekä julkisen sektorin toimijoille. Työntekijämme ovat koulutettuja ja kokeneita asbestipurkajia, joilta löytyvät myös asbestin purkuun tarvittavat luvat.

Miten asbestipurkutyö etenee?

Asbestipurkutyöt on syytä aloittaa huolellisella suunnitelmalla ja alkukartoituksella. Ensimmäiseksi tutkimme kohteen rakenteet. Alkukartoituksen jälkeen teemme suunnitelman purusta sekä esitämme sen säädösten mukaisesti työsuojeluviranomaisille.

Asbestipurkutöissä on huolehdittava työntekijöiden ja kohteen ympäristössä liikkuvien turvallisuudesta esimerkiksi erilaisin opastein ja ohjein.

Lopuksi siivoamme jälkemme ja toimitamme rakennusjätteet joko kierrätykseen tai hävitämme jäte-asemalle.

Teemme kaiken työmme tarvittavalla vakavuudella ja huolella, hyvää asiakaspalvelua unohtamatta.

Miksi asbesti on saatava pois?

Asbestipurkutyöt kannattaa jättää ammattilaiselle monestakin syystä. Purkutyöt tarvitsevat luvanvaraisuuden lisäksi osaamista ja asianmukaisia välineitä. On huomattava, että kotitalouksista löytyvät suodattimet tai hengityssuojaimet eivät ehkäise asbestipölyn kulkeutumista keuhkoihin. Terveydelle erittäin vaarallinen kuitumineraali ei poistu kehosta milloinkaan ja saattaa myöhemmin aiheuttaa esimerkiksi syöpää tai hengityselinsairauksia. Lyhytaikainenkin altistuminen kohottaa riskiä sairastua.

Asbestia voi löytyä esimerkiksi laasteista, maaleista, eristeistä ja erilaisista massoista. Voit tarvita asbestipurkua vesikattoon, sisätiloihin tai julkisivuun. Asbestia voi olla matoissa, kaakeleissa tai seinissä. Asbesti on yleisnimitys kuitumateriaaleille, ja sitä käytettiin esimerkiksi sen lämmön- ja tulenkestävyyden takia.

Asbestin käyttö kiellettiin kokonaan vuonna 1994 ja se oli yleinen rakennusmateriaali Suomessa 1920–1990-luvuilla. Tämän ajanjakson rakennukset sisältävät valitettavan todennäköisesti asbestia jossain muodossa.

Muiden ongelmajätteiden purku

Meiltä onnistuvat myös muut haitta-ainepurut. Huolehdimme kreosiittipitoisten, raskasmetallipitoisten ja hometta sisältävien materiaalien purkamisesta ja hävittämisestä. Vaativat kohteet tarvitsevat osaamista ja asianmukaista välineistöä.

Ja muut purkutyöt Vantaan seudulla

Teemme monipuolisesti myös muita purkutöitä, kuten esimerkiksi talojen purkutöitä. Suoritamme kaikki konepurkutyöt osaavasti nykyaikaisilla koneilla. Katso tarkemmin muista purkutöistä  täältä!

Ota yhteyttä